succes la cursuri!Cum mă înscriu ...

Cum particip la cursuri...

Prezentare
Prezentare serviciu

 

 

Analiză comparativă
Oportunităţi
Avantaje şi beneficii
Cum se învaţă
Programe moderne
Cum se învaţă
Cine se înscrie
Ce se plăteşte
Activităţi la cursuri
Cursuri online
Seminar online
Consiliere cursuri
Proiecte online
Testare online
Media Center
Apariţii în presă
Comunicate de presă
Resurse presă
Statistici activitate
Testimoniale
Ofertă publicitate


Transilvania Expres, nr. 3835, Braşov

Activitatile la cursuri sunt bazate pe practică, sunt mult mai uşor de parcurs şi asimilat şi au ata-şate aplicaţii practice, analize şi simulări de caz, speţe, documentări online şi discuţii libere, care au un rol important in fixarea cunoştinţelor”, a menţionat Cristi Lucan, Director Educaţional, AcademiadeAfaceri.roCiteşte în continuare...

 

AcademiadeAfaceri.ro Cum se învaţă
1. Programe si cursuri moderne

Si noi am fost studenţi, am urmat cursuri de perfecţionare şi, la fel ca dumneavoastra, a trebuit să studiem după programe dificile cu foarte multă teorie prezentată într-un mod greoi, cu multe paranteze şi detalii ca  să realizăm că aproape nu ne folosesc la nimic si nu este nimic practic sau utilizabil direct in viata reala.

Din acest motiv, Academia Britanica de Afaceri şi Comunicare se consulta cu mediul de afaceri, realizeaza analiza nevoilor de formare pentru companii si oferim cursuri cu programe elaborate de practicieni cu functii de conducere si coordonare si punem accent pe cunostintele practice necesare intr-un domeniu si lucram doar cu conţinuturi bine elaborate, scrise intr-un limbaj usor de inteles, la obiect, foarte concise şi cu multe exemple practice pentru ca dumneavoastra să puteti învăţa mai usor şi mai repede si doar ce va foloseste cu adevarat.

Prin modul în care sunt concepute, la cursuri veti putea să va însusiti mai repede cunoştinţe prin intermediul intervenţiilor smart-pointing care punctează informaţiile foarte importante din curs.2. Cum se învaţă la Academia de Afaceri

Procedura de acumulare a cunostinţelor este foarte simplă şi inovativă. Există cinci tipuri principale de activităţi la cursuri: suportul de curs online (lectia propriu-zisa), seminarul online, simularile de caz si analizele de caz, tema finală sau proiectul online şi testarea. Cursurile sunt în limba română.

Accesul la cursuri se poate realiza oricând, in orice zi si la orice ora. Astfel, nu mai trebuie să îţi schimbi programul pentru a putea participa la cursuri, ci o poţi face în timpul tău liber.

Durata cursurilor este de aproximativ 12 săptămâni, ultimele 2-3 săptămâni sunt alocate pregătirii şi susţinerii testului final. Durata cursurilor poate varia în funcţie de specificul cursului.

In primele două săptămâni vei avea acces la prima lecţie, iar în săptămânile următoare vei putea accesa următoarele lecţii având acces în acelasi timp şi la lecţiile din săptămânile care au trecut. Săptămânal se alocă câte o lecţie nouă impreună cu activităţile la cursuri.

La seminariile online se vor realiza teme practice sau documentarii legate de subiectele prezentate la lecţie sau se vor purta discuţii.

La ultima lecţie îţi va fi prezentată şi tema finală pe care trebuie să o realizezi şi vei beneficia şi de câteva exemple ca model dacă este cazul.

Dupa ce ai trimis tema finală, urmează testarea online, unde va trebui să răspunzi la 20 de întrebări simple tip grilă în decursul unei ore.

Dupa ce ai dat testul, te poţi uita imediat în Catalog(din meniul administrare) pentru a vedea care este nota ta finală. Vei putea compara punctajul maxim cu cel obţinut de tine şi, după modelul de calculare al mediei, îţi vei putea calcula media finală.

Dacă, din diverse motive, nu ai obţinut o notă care să te mulţumească la tema finală sau testul final, poţi trimite un email la Centrul de Asistenţă prin care să ceri re-evaluarea care constă în refacere temelor finale, iar nota obţinută la tema finală re-evaluată = media de absolvire la curs. Poţi cere re-evaluarea de maxim 3 ori. Re-evaluarea presupune achitarea unei taxe de re-evaluare.3. Cine se poate înscrie la Academia de Afaceri

1. Pentru a te putea înscrie la cursuri este foarte important să dispui de cunostinte medii de utilizare a internet-ului şi de cunoştinţe minime de utilizare MS Word.

2. Nu sunt criterii de înscriere sau de admitere vârsta sau studiile anterioare. Conteză doar să fii motivat şi să îţi doreşti să te dezvolţi profesional.

3. La cursurile de limba engleză este necesară cunoaşterea minimală a limbii engleze.

4. La cursurile de afaceri vârsta minimă este 16 ani, nu există limita maximă de vârstă. La celelalte cursuri nu există vârsta minimă pentru înscriere. Pentru copiii minori, părinţii vor semna contractul de studii.


4. Ce se plăteşte. Servicii Cursuri Academia de Afaceri

Deoarece cursurile Academiei Britanice de Afaceri şi Comunicare sunt concepute să fie accesibile tuturor, pretul cursurilor este modic si este precizat la fiecare curs în parte.

Pretul este cel precizat la fiecare curs in parte si include tot ce aveti nevoie, respectiv:
- suporturile de curs si materialele suplimentare;
- participarea la activitatile de curs;
- serviciile de asistenta din partea asistentilor de curs;
- serviciul de suport de la Centrul de Asistenta Academia de Afaceri;
- examinarea in vederea absolvirii;
- diploma in limba romana.

Nu mai exista alte taxe sau costuri pentru desfasurarea cursurilor.

Taxa de expediere prin curier rapid a actelor de studii este 14,20 lei.

Pentru serviciile suplimentare, cum ar fi diplome in limba engleza sau alte limbi straine, suplimente de diploma, reexpediere diplome pierdute, adeverinte etc, acestea sunt incadrate ca servicii suplimentare in afara cursului si puteti consulta Lista de Preturi Servicii Suplimentare Academia de Afaceri.PDF

In cazul Burselor de Studii AcademiadeAfaceri, unde veti urma mai multe cursuri veti plati o singura taxa pentru toate cursurile care formeaza programul de studii.


Garantat 100%: Daca nu sunteti multumit de calitatea cursului la sfarsit va primiti banii inapoi.

Garantia opereaza cu privire la calitatea serviciilor si gradul de multumire al cursantului, renunţarea la un curs prin nefrecventarea lor sau neimplicarea cursantului nu atrage returnarea taxei de înscriere. Consultati conditiile prezentate in termenii de utilizare.

Neculina Necula - Expert Consultant - ING Asigurări de Viaţă, Bucureşti

Cursurile pe care tocmai le-am încheiat m-au ajutat, în primul rând să-mi identific abilităţile, punctele tari şi punctele slabe, dacă ar fi să incep acum o afacere proprie as şti care este direcţia potrivită.

Mai multe testimoniale... 
   
Acasa | Cursuri | Diplome | Burse | FAQ | Noutati | Contact | Termeni de utilizare

Copyright © 2004 - 2018, Business and Communication Research Center
Toate drepturile rezervate