Organizarea, eficienta si gramatica sunt detaliile care conteaza cu adevarat pentru un om de succes

ProcrastinationOrganizarea si eficienta – poate parea neasteptat dar sunt absolut necesare pentru un om de succes – daca respectam toate indrumarile din aceasta categorie si in schimb intarziem la intalniri cate 30 sau 50 de minute, ori uitam cu totul de intalnire inseamna lipsa de respect si indiferenta pentru oamenii cu care avem intalnire… si ghici cum ne vor trata si ei la randul lor?

Putin inseamna mai mult – De ceva timp am inceput sa experimentez cum este sa plec intr-o calatorie cu cat mai putin bagaj, chiar nu aveam nevoie de 3 perechi de pantaloni, 5 camasi si 4 perechi de sosete pentru o deplasare de 3 zile.

Am inceput prin a reduce la minimul necesar pentru a putea avea tinute diferite in fiecare zi si prin exercitiu am ajuns sa am bagaje extrem de usoare si in acelasi timp sa am tot ce imi trebuie.

La fel si pe partea de training, am doar cateva accesorii si kit-ul trainerului care sa imi asigure toate nevoile la training, fara geanta separata cu materiale cum se intampla inainte. Aici e vorba doar de exercitiu si de a cauta constient solutii.

Chiar nu pot intelege femeile care poarta papornite imense dupa ele indesate cu 4-5 kilograme de nimicuri, asta inseamna lipsa de eficienta personala si dezorganizare.


Totul e bine pana deschizi gura sau scrii
… o imagine impecabila poate fi demontata intr-o secunda daca facem greseli gramaticale sau nu avem o pronuntie buna.

Mai mult de atat o pronuntie neadecvata ingreuneaza mult comunicarea deci impactul nu are cum sa mai apara oricat ne-am stradui.

Apoi mai stim ca cei care cunosc toate tainele gramaticii limbii romane au asa un aer de superioritate si pretentii de intelectuali, deci nu e momentul sa le dam satisfactie datorita acestui detaliu pe care il putem stapani si noi la fel de bine.

O gramatica corecta si o pronuntie buna sunt absolut necesare in drumul spre succes. Altfel vei fi judecat de ceilalti pentru lipsa acestora.

NB: Cu siguranta sunt si alte lucruri importante pentru a avea succes, asa cum le-am si prezentat in articolele din aceasta categorie si nu ne limitat doar la organizare, eficienta si gramatica, depinde mult de domeniul in care activam. Pentru un artist cu siguranta organizarea si eficienta i-ar diminua creativitatea, deci nu sunt puncte necesare in cazul acesta. Pentru un om de PR in schimb o gramatica defectuoasa care duce la greseli gramatice in materialele publicate atrage de la sine ‘dezastre’ din punct de vedere profesional.

 

 

Sursa foto: http://patriciaogilvie.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *