Accesoriile transmit adevarul despre noi, daca suntem oameni de succes sau doar mimam asta

raymond-weil-accessories-men-1223374926Accesoriile dau tonul – sunt de parere ca un ceas de calitate care arata deosebit, un pix sau un stilou elegant, o pereche de butoni bine alesi la camasa, telefonul mobil, bijuteriile, cureaua si mai ales catarama, servieta, husa de la laptop sau tableta, agenda eleganta din piele si un parfum bine ales sunt accesoriile in care se merita sa investim, eventual sa le alegem din categoria produselor de lux deoarece dau o nota aparte de eleganta si valoare necesara unei imagini de succes.

La femei, o poseta eleganta care este cel mult de dimensiune medie (a se citi in nici un caz papornita supradimensionala si sclipicioasa) tine loc de carte de vizita iar femeile tind sa puna etichete intre ele si sa faca “judecati de valoare” in functie de poseta pe care o au.

Daca proiectezi imaginea unui om de succes si scoti un telefon mobil de acum 5 ani, realizat dintr-un plastic ieftin cum obisnuia Nokia pe vremuri, deja te-ai dat de gol pe loc. Chiar nu poti sa te afisezi cu un telefon entry-level ca pret si sa pretinzi ca tu faci parte din categoria oamenilor de succes.

E vorba de detalii si asta denota atentie, acea atentie pe care oamenilor le-ar place sa o primeasca de la noi – iar daca noi nu aratam ca suntem capabili de a arata atentie oamenii vor percepe asta inconstient din imaginea noastra.

Sursa foto: http://watches.infoniac.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *