Accesoriile transmit adevarul despre noi, daca suntem oameni de succes sau doar mimam asta

raymond-weil-accessories-men-1223374926Accesoriile dau tonul – sunt de parere ca un ceas de calitate care arata deosebit, un pix sau un stilou elegant, o pereche de butoni bine alesi la camasa, telefonul mobil, bijuteriile, cureaua si mai ales catarama, servieta, husa de la laptop sau tableta, agenda eleganta din piele si un parfum bine ales sunt accesoriile in care se merita sa investim, eventual sa le alegem din categoria produselor de lux deoarece dau o nota aparte de eleganta si valoare necesara unei imagini de succes.

La femei, o poseta eleganta care este cel mult de dimensiune medie (a se citi in nici un caz papornita supradimensionala si sclipicioasa) tine loc de carte de vizita iar femeile tind sa puna etichete intre ele si sa faca “judecati de valoare” in functie de poseta pe care o au.

Daca proiectezi imaginea unui om de succes si scoti un telefon mobil de acum 5 ani, realizat dintr-un plastic ieftin cum obisnuia Nokia pe vremuri, deja te-ai dat de gol pe loc. Chiar nu poti sa te afisezi cu un telefon entry-level ca pret si sa pretinzi ca tu faci parte din categoria oamenilor de succes.

E vorba de detalii si asta denota atentie, acea atentie pe care oamenilor le-ar place sa o primeasca de la noi – iar daca noi nu aratam ca suntem capabili de a arata atentie oamenii vor percepe asta inconstient din imaginea noastra.

Sursa foto: http://watches.infoniac.com

Read More

12 pasi concreti pentru a atrage succesul in viata noastra

success conceptPuteti sa credeti ce vreti in acest moment, oricum ar fi … Imaginea si prima impresie sunt capitale … cel putin la inceput si s-ar putea sa ramana asa mult timp pana cand oamenii vor avea ocazia sa isi  schimbe parerea.

Atunci cand intri intr-un grup nou simti in mod natural care sunt oamenii de succes. La fel cum, daca proiectam imaginea unui pierde-vara sau a unei persoane neimportante, sterse sau terne atunci si oamenii ne vor tratata asa de la inceput.

Oamenii care nu arata ca pot avea succes sau sunt deja de succes nu primesc joburi bune, mariri de salarii si nici nu li se propune sa faca parte din afaceri de succes.

Poate ca inca nu esti un om de succes sau nu stii cum sa faci asta, in realitate e foarte simplu doar schimband anumite detalii importante la tine si starea ta se va schimba, vei incepe sa te simti si sa ai starea si atitudinea unui om care are succes.

Cand eram mici copiam ce faceau parintii nostri si asa am invatat cum sa mergem, cum sa ne purtam s.a.m.d. Prin repetitie se invata…

Iata care sunt pasii pentru a avea imaginea unui om de succes:

1. Vestimentatia impecabila tot timpul.

2. Da, e important sa aratam bine cu orice ocazie. Daca esti la un eveniment asteapta-te sa fii fotografiat(a) sau filmat(a).

3. Pantofii sunt importanti – chiar prea importanti.

4. Parul, parul… parul sa ne stea bine, ca in rest ne descurcam.

5. Fata sau tenul, a avea succes sau nu.

6. Accesoriile dau tonul si spun despre succes cu adevarat.

7. Organizarea si eficienta – indiferent ca este vorba de organizarea timpului, a afacerii sau a vietii personale.

Chiar nu pot intelege femeile care poarta papornite imense dupa ele indesate cu 4-5 kilograme de nimicuri, asta inseamna lipsa de eficienta personala si dezorganizare.

8. Abilitatea de a face conversatie este foarte importanta.

9. Fa-i pe oameni sa se simta importanti!

10. Totul e bine pana deschizi gura sau scrii…gramatica si pronuntia sunt decisive.

11. Caritatea si voluntariatul amplifica imaginea pozitiva.

12. Petrece timpul cu oameni de succes de la care ai ce invata.

Fiecare din pasii de mai sus este prezentat pe larg in categoria Imagine Personala unde va si invit sa cititi despre fiecare in parte.

 

 

Sursa foto: http://www.seosemsedorm.com

 

 

Read More