Ce conteaza cu adevarat pentru oamenii de succes cand e vorba de vestimentatie

1Vestimentatia impecabila tot timpul
Nu e nevoie sa avem haine de firma de sute de euro pentru a crea o imagine de om de succes. Un costum de calitate buna, care este ales cu gust si este la un pret rezonabil si bine intretinut este de preferat fata de un costum de firma, foarte scump, dar care nu este bine intretinut, eventual mai este si botit sau sta ciudat ori nu ne avantajeaza.

Daca nu ai gust deloc, apeleaza la un stilist sau la o persoana care se pricepe. In trecut se spunea ca haina face pe om, acum se spune ca haina face imaginea, iar imaginea genereaza incredere, admiratie sau vinde.

Da, e important sa aratam bine cu orice ocazie – indiferent ca suntem la o intalnire cu un client important sau facem piata. Bineinteles, adecvat mediului unde ne aflam, dar ca director de mare firma nu poti sa fii la birou in costume impecabile si in timpul liber sa umbli pe strada in pantaloni de training si tricouri lalaite, nu de alta dar sigur te mai intalnesti si cu clientii care te vad la costum si discrepanta de imagine este prea mare, chiar socanta. 

Daca esti la un eveniment asteapta-te sa fii fotografiat(a) sau filmat(a) –  Am intalnit multe persoane care spuneau sa nu fie fotografiate sau se fereau de fotografi sau erau revoltate ca sunt fotografiate – in momentul in care te duci la un eveniment iti asumi tot ce presupune o aparitie publica, deci si o imagine corespunzatoare.


Pantofii sunt importanti
 – pana nu demult spuneam ca nu este asa importanta incaltamintea, pana am intalnite doua persoane aproape obsedate de incaltaminte (femei, bineinteles) si atunci am inceput sa acord atentie si sa observ incaltamintea oamenilor din jur.

E nevoie ca incaltamintea sa arate la fel de impecabil ca si hainele, daca doar hainele arata bine si incaltamintea nu asta denota preocupare pentru aparente, de a da bine, in realitate e vorba doar de superficialitate.

O pereche de pantofi neingrijiti si nelustruiti spun ca de fapt nu putem avea grija de noi insine si atunci ce sa mai spunem de o afacere sau de un proiect important.

Sursa foto: http://fashx.com

Read More