E important cum arata parul nostru deoarece reprezinta puterea personala

healthy-hair2Parul, parul… parul sa ne stea bine, ca in rest ne descurcam.
Poate parea un aspect neimportant, dar parul semnifica puterea unei persoane, daca parul este neingrijit si puterea persoanei este scazuta in acel moment.

Parul bine tuns, curat si aranjat, respectiv coafat la femei este unul dintre cele mai importante capitole ale imaginii personale.

Daca ca barbat te tunzi cu 10 sau 15 lei sper ca iti dai seama ce tunsoare grozava ai sa ai si se imagine grozava vei proiecta. A investi intr-o tunsoare facuta de un frizer sau stilist bun e un lucru absolut necesar deoarece detaliile respectiv finisajul frizurii fac diferenta.

Un par nespalat sau ingrasat induce aceeasi credinta ca nu putem avea grija de noi insine deci increderea pe care o pot investi ceilalti in noi este printre cele mai scazute. 

Un par nearanjat care arata de parca ne-am fi trezit din somn acum 10 minute scade toate sansele ca cineva sa ia in serios ce spunem… si, da am intalnit astfel de persoane in viata reala, din pacate.

Un par neingrijit, cu varfurile despicate, fara o forma impecabila este echivalent cu ce am spus mai sus la parul nespalat.

La fel si parul prins in coadata aproape tot timpul… vorbeste despre faptul ca persoana este prea superficiala, chiar lenesa sa se ingrijeasca si atunci e echivalentul parului nespalat.

Parul semnifica puterea si increderea si noi hotaram ce imagine dorim sa proiectam, deci stim si ce alegeri sa facem. Oamenii sunt atrasi in mod naturali de cei puternici nu de cei slabi, care nu pot sa isi poarte de grija.


Fata sau tenul, a avea succes sau nu
Am intalnit persoane tinere care sunt total impotriva utilizarii produselor cosmetice pe motiv ca ele nu au nevoie… doar nu am sa ma dau cu crema antirid la 25 de ani, doar nu am sa folosesc crema hidratanta la 23 de ani, poate cand oi avea 40. Cu alte cuvinte – convingeri limitative sau lipsa de educatie!

Daca esti femeie, indiferent de varsta, crema hidratanta este absolut necesara, o piele deshidratata sau ajunsa la uscare exprima zgarcenie si e echivalentul parului nespalat, adica neingrijit.

Pentru femeile foarte tinere exista si cremele energizante pentru piele daca nu doresc sa inceapa cu un antirid adecvat situatiei tenului.

Am mai vazut si o impotrivire incrancenata fata de fondul de ten… asa din principiu, in schimb daca ai tenul inrosit, gras sau neuniform ori cearcane cat China e de bun simt un corector si un fond de ten.

Sursa foto: http://montagehairstudio.com

Read More